Szőlő - Nyakperec - színes fonallal készült egyedi ékszer

6 990 Ft
6 990 Ft

Jellemzők

A sorozat különlegessége a kötött alapanyagok használata. A fonalak 100% pamutból készülnek.
A nyakperec rugalmas, nem áll mereven el a nyakadtól, így rendkívül kényelmes viselés közben. A nyakperec alkatrészei között vannak fém részek, ezek mind nikkel- és ólommentesek, nem irritálják a bőrt. A medál mérete 6 cm, kérésedre kisebb medállal is elkészítek, illetve kérheted a nyakperecet egy másik, a medálhoz passzoló színben is, amennyiben ilyen igényed van, kérlek a megrendelés végén a megjegyzés mezőben jelezd nekem!
Remek kiegészítője egy egyszerű vagy színes ruhának is. Nézd meg a webshopban a hozzá tartozó ékszerszettet is, ha az összes darabbal rendelkezel, nagyon jól ki tudod őket használni, remekül tudod kombinálni!
Ha Mácsár Andrea ékszert vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy egy olyan ékszerre tetted a voksod, amely szeretettel, sok-sok munkával, Neked készül!

Az ékszerek természetes alapanyagokból készülnek, legmeghatározóbb összetevők a fa és textil. A fa alapok vegyszermentes lazúrral kezeltek, finomra csiszoltak. Minden darab hátoldala egyedi azonosítóval van ellátva. A textilek 100% pamutból készülnek. Minden fém alkatrész antiallergén, nikkel és ólommentes.Az ékszerek a világon egyedülállóak, formatervezési mintaoltalom védi őket. Folyamatos minőség-ellenőrzésünk garantálja a magas szintű kivitelezést! Az ékszerek limitált darabszámban készülnek, gondos kézimunkával.

Szőlő - Nyakperec - színes fonallal készült egyedi ékszer

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

Mondd el, mennyire tetszik ez az ékszer?