Ugrás a webshopba »

Bemutatom a fodrászomat ♥

 Szia! Szeretném bemutatni Neked Évit, aki egy ideje a hajamat kezeli. Miért is nem használtam a festi/vágja szavakat? Azért mert Évi nem csak arra figyel oda, hogy szép legyen a festés, fényes és puha legyen utána a hajam, rendben álljon minden hajszál, hanem arra is, hogy két fodrászkodás között  mire figyeljek oda, mivel ápoljam, hogy így is maradjon. Mielőtt Neked is tanácsot adna, fontosnak tartom, hogy megismerd őt, a szakmai múltját. Ezt írta magáról:

 IMG_2091

Sziasztok! :)Schwartz Eva vagyok, Fodrászmester.
20éve dolgozom, 12éve a  saját üzletemben tevékenykedem, ezzel egy időben a Schwarzkopf professional márka mellett tettem le a voksomat. Majd 2009ben nem csak, mint partner, hanem szaktanácsadóként is levizsgáztam náluk, majd 3 év múlva az oktatói címet is megszereztem. Számos, olyan fodrásszal dolgozhattam és készülhettem bemutatóra együtt, mint pl. Tyler Johnson, leslie Jenison, Tom Kroboth akik több Hollywoodi sztár fodrásza. Rengeteget tanultam tőlük. Minden évben Londonban merítek ihletet az egyik legnagyobb fodrászrendezvényen.
A Magyar Fodrasz Egyesületben 2015ben sikeresen levizsgáztam, mint zsűritag, Hajas László vezényletével.
A hajfestés az életem. Majd a stylingolás , konty, alkalmi frizurák elkészítése.Több tv csatornával sikeresen dolgoztam már együtt, pl.: TV2. 2,5 évig az MTVA műsorvezetők frizurája festése és vágásáról gondoskodtam.  Emellett nagyobb magyar márkákkal dolgoztam együtt divatbemutatókon  pl.: Héjja szalon, Tóth Bori, Chanel bemutatók. Fotózásokra, divatbemutatókra szívesen kérnek fel, alkalmazkodásom, pontosságom és a szakma szeretetem, munkám miatt. Az üzletem és a sajàt vendègeim fontosak, de az új felkéréseknek szívesen teszek eleget, hiszen haladni kell, fejlődni, nincs megállás.
Nagyon fontosnak tartom a hajápolást amire nagy hangsúlyt fektetek.
Azt gondolom, nem elég egy jó festék , fontos hogy otthon a két szalonlátogatás között is megfelelően ápoljuk a hajunkat. Miután a vendégek laikusak ebben a témában, ezért személyreszóló tanácsokkal látom el őket a látogatásukkor.
Szóval hamarosan egy nyári hajápolási  cikket írok Andinak amit az oldalán láthattok 🙂
Ahogy a Schwarzkopf szlogene megfogalmazza.
Together. A passion for hair.
Évi fb oldala: SchwartzÉva Hair&Beauty
Évi nyári hajápolásra vonatkozó tanácsai pedig hamarosan csak Neked!
Szép hétvégét kívánunk!
Évi & Andrea
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPin on Pinterest

Hozzászólások

No comments yet.

Szólj hozzá most!